Jeg arbejder med kommunikation for en række kunder og har især erfaring med it, teknologi, industri og sundhedssektoren, men jeg løser gerne opgaver for alle typer af kunder.

”Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Synne i en del år. Et samarbejde der har givet dokumenteret kommerciel effekt for virksomheden. Synne har blandt andet professionelt rådgivet os i strategisk kommunikation, har bistået i forhold til krisekommunikation og har formået at kommunikere højt teknologisk indhold til relevant indhold i øjenhøjde.
Synne er en meget dygtig og erfaren sparringpartner, som professionelt og hurtigt skaber et overblik og formår at skabe målbare resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale Synne, og vil til enhver tid vælge Synne som strategisk kommunikationsrådgiver.”

Tanja Luplau, marketing manager, STRÅLFORS

”Vi har valgt at outsource vores PR og kommunikation til NiesKommunikation, fordi vi ved, at det gode netværk til medierne og det eksterne blik på tingene er to ekstremt vigtige ting, når man vil arbejde effektivt med PR. Vi har samarbejdet med Synne Nies Eriksen gennem flere år og har oplevet, at C2ITs synlighed i medierne er vokset markant. Vi er meget glade for samarbejdet og kan godt lide den proaktivitet og vedholdenhed, som er kendetegnende for Synnes måde at arbejde på.
 
Vi har opnået rigtig gode resultater i form af øget kendskab til C2IT, og det vi går og laver. Takket være en fokuseret indsats med vores budskaber omkring employer branding samt miljø og klima har vi desuden oplevet, at vores PR-aktiviteter har givet konkrete resultater i form af nye medarbejdere, der har henvendt sig for at komme med på C2ITs rejse, og nye startup-projekter, der er dukket op for at blive en del af vores Greenhouse investeringsportefølje.

Synne udfylder et hul i vores organisation. Vi har den holdning, at livet ikke er til korte relationer. Man er en langt bedre sparringspartner, når man kender hinanden godt. Det handler meget om personen, og jeg kan varmt anbefale Synne til andre virksomheder, der gerne vil bruge PR som en aktiv del af deres markedsføring.

Min allerbedste anbefaling herfra :-)”

Carsten Sixhøi, CEO, C2IT Group